Voortgezet Onderwijs (jongeren)

Ik werk graag met jongeren ik word door ze verrast en geraakt als ik zie hoe ze zich kunnen geven en kwetsbaar durven te zijn. Een mens die zich in sneltreinvaart ontwikkelt kan veel boeiends opleveren, zeker binnen spel.

Ruim 10 jaar heb ik als docent drama gewerkt binnen diverse scholen, van VMBO tot VWO. Regelmatig geef ik theaterlessen aan CKV-leerlingen en word ik voor diverse workshops gevraagd binnen het voortgezet onderwijs. Voor mij is het belangrijk dat ik alle leerlingen aandacht kan geven en ze minstens één succesvolle ervaring bezorg.

Ook voor grotere projecten ben ik inzetbaar. Een van mijn belangrijke opdrachten in 2010 en in 2012 (reprise van Ideals) was het landelijk afnemen van dans- en theateraudities voor de grote zaalproductie Ideals van danstheater Aya. [www.aya.nl] Voor deze productie werden jongeren op scholen geselecteerd om mee te spelen en dansen in de voorstelling. Er zijn ruim dertig voorstellingen in het hele land zijn er gespeeld!

Ik zet graag theatersport en lama spelvormen (van de t.v) in. Die zijn zeer geliefd bij jongeren, het leidt tot korte en krachtige workshops met een snel resultaat. Tijdens de workshops is iedereen continu bezig:je kruipt in de rol van speler of in de rol van publiek !


Belangrijk om te weten is dat ik CJP acceptant bent en mijn factuur via de kunst en cultuur gelden betaald kan worden. [www.cjp.nl]